WW: Kawah Putih, West Java, Indonesia (with linky)


Mystical Lake on the brink of Patuha Mountain, West Java, Indonesia
Kawah Putih or White Crater





Got a post for Wordless Wednesday? Share them hereee yaaa...

22 comments:

  1. That last picture is so murky, yet colorful. It looks like Wyoming. They had a lot of spots that looked like that.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murky it is...it was drizzling and the mist just fell down engulfing the area...I'd like to see the one in Wyoming...

      Delete
  2. Pernah ke kawah putih sekali, tapi gak punya fotonya hiks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaah...balik lagi dan foto-foto maaak :D...

      Delete
  3. belum pernah kesana sama sekali, tp pengen sih kesana sekali-kali kalau ada rejeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah-mudahan bisa sampai di sini segera yaa...

      Delete
  4. tempat yang indah, saya pernah sekali kesana mbak

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya mba Lidya...cantik..dan misterius karena berkabut gitu :D...

      Delete
  5. pemandangannya indah dan sepertinya sejuk sekali ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaa...cantik...sejuk, bahkan cenderung dingin :D..

      Delete
  6. Kawah putih emang keren, aku udah pernah kesana, pengen kesana lagiii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya Mel...ke sana rame-rame seruuuu kali yaaa :D...photo sessioooon ...

      Delete
  7. Hi mbak great pictures. Aku ikut WW ya tp yg blog travel aja biar nyambung sama yg pada peke english. Maybe the words are too long. I'll make it short or even completely wordless next week :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mak Lusi...blog mana aja will do, WW and linky is fun...you can get more friends as well :D..

      Delete
  8. saya belom pernah kesana. Penasaran :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. makasih mak...ini foto pakai iPhone..yang di kamera 'serius' malah belum diapa2in :D...

      Delete
  10. Replies
    1. yuuup. ..bahkan sempet hujan...jadi ngeliat perubahan warna dan suasana...dari panas, mendung, kabut, terus hujan..

      Delete
  11. betuuuul...bukan hanya sejuk, tapi dingiiiin :D...

    ReplyDelete
  12. Oh, my goodness, those colors are fantastic! I would love to see that in person.

    ReplyDelete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!