Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and Friends

Hi everyone!
Can you imagine that January is almost gone?
So fast.. just like that, right!

I haven drowned in works, so nothing new.
What I have been trying hard now, amidst my never ending works, meetings and travels, is spending more quality time with the kids and my family.

Last weekend, my hubby and his team went to Jogjakarta for cycling trip around Mount Merapi.
It was wonderful indeed!

Mount Merapi...
Meanwhile, in Jakarta, we took the liberty to stroll around Old Batavia, or Old Jakarta, the part of the city where the Dutch used to establish councils and offices during their colonial era. Some of the old buildings are still well maintained and there are so many wonderful museums around the area.

indahnuria.com
Cheers from Old Jakarta

And now we would love to invite you to our weekly Wonderful Wednesday with My Purple World, Oh My Heartsie Girls and friends.


"Oh My Heartsie Girls Wonderful Wednesday" began 144 weeks ago. Each week we share new features from our Co-Hosts blogs and then features from the previous weeks links. I am sure that you will find it both fun and interesting to meet and make friends with bloggers from around the world through our party and appreciate your visit today! We are honored to have visitors from the USA, Spain, South Africa, Germany, Australia, Asia, Europe, UK and more!!! Where do you blog from?

Oh-My-Heartsie-Girls-WW


Oh My Heartsie Girl & Co-Hosts Welcome's you!! Where we start early ❢❢

:❢:❢ And if you looking for something special from last week, you Can See All The Entries Here :❢:❢

We look forward to your recipes, reviews, DIY crafts, gardening hints, travel, beauty ideas, jewelry you make, paper crafts you have made and Linky Parties, We Want To See It All! And Please Feel Free To Pin A Few From Original Source :❢ Be Notified When Our Parties Start Each Week Add Your Email Unsubscribe Anytime ❢: 939425cdiy8p6frc

Divider 989321gyey13hzit

♥~ MEET THE HOSTS of #OMHGWW ~
My Purple World 1-27 

Indah Nuria Savitri // My Purple World Review of Sephora Collection Give Me Some Nude Lips Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzit
Oh My Heartsie Girl Classy Wall Decor Ideas for Children’s Rooms

Karren Haller // Oh My Heartsie Girl Classy Wall Decor Ideas for Children’s Rooms Twitter | Bloglovin | G+ | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzitMommies Reviews 1-27

Glenda Cates // Mommies Reviews Organizing our home: Monthly Budget Printable Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzitLove My Little Cottage 1-27

Kristie Schubert // Love My Little Cottage How I’m Taking Back My Home in 2019 Twitter |Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzit 

Clearissa Coward // Command Center Six Life Hacks Everyone Needs Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitB 4 And After 1-27

Liberty Brammer // B4 and Afters Why I Will Not Be Thanking My Socks... Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitDIYerfy 1-27-2019 

Alice V //DIYerfy 7 Steps for Self Love Twitter | Instagram | Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitKippa at Home 1Kippa // Kippa at Home DIY Valentines Wreath Instagram | Facebook | Pinterest Divider 989321gyey13hzitA Hippy and a Redneck 1-27

Amy// Hippy and a Redneck The Easiest Way Ever To Meal Plan Twitter | Facebook | Pinterest | Instagram Divider 989321gyey13hzitMy Crafty Zoo 1-27

♥Kaycee Mason // My Crafty Zoo Romantic Rose Cake Pops Twitter | Instagram |Facebook |Pinterest Divider 989321gyey13hzitBest Picks from last weeks party
Vanity and Me Finding The Perfect Biker Jacket

Vanity and Me // Finding The Perfect Biker JacketDivider 989321gyey13hzit 

But Now......Lets Party......

38 comments:

  1. Kalau lihat dari foto foto di instagram . mba penyuka warna unggu dengan kaya keren sekali.

    Pas lihat blog nya juga maniak warna unggu.

    ReplyDelete
  2. suka liat foto di old jakarta.
    udah lama pingin ke sana, tapi belum kesampaian aja...

    ReplyDelete
  3. That's so awesome to have friends around the world ya mba ... 😍😍😍

    ReplyDelete
  4. Jason likes to mountain bike, so Jogjakarta sounds like a great place for him.

    ReplyDelete
  5. Traveling bareng keluarga dan anak anak itu bener bener me time banget ya mbk. Aku belum kesampaian nih ke kota tua

    ReplyDelete
  6. Traveling bareng keluarga dan anak anak itu bener bener me time banget ya mbk. Aku belum kesampaian nih ke kota tua

    ReplyDelete
  7. Seru banget bund. Smeoga bisa kecapai travelling sama keluarga bareng aamiin

    ReplyDelete
  8. Gak berasa ya mbak 2 hari lagi Januari mau habis, waktu cepat berlalu. Selamat datang lagi di Jkarta mbak Indah, asyik ya langsung ke Kota Tua

    ReplyDelete
  9. Iya yaa nggak kerasa tau2 udah mau ganti bulan aja. Btw aku belom pernah ke kota tua lho mbak

    ReplyDelete
  10. Setuju mba In bentar lagi ganti bulan yah target belum tercapai hahaha..Aku belum pernah ke MErapi ke Yogya juga terakhir 2009 hahaha pengen deh ke Yogya

    ReplyDelete
  11. Jadi ingat kalau kemarin saya diingetin sama seorang teman tentang kerjaan di tanggal 29. Saya langsung kaget karena kirain tanggal 29 tuh masih hari Sabtu besok hehehe. Gak beraa kalau Januari udha mau selesai

    ReplyDelete
  12. Yes, time go so fast, right!

    But...
    We will keep smiling, be positive and never give up
    We will give 100 percent each time we play

    Yihaaa...!

    ReplyDelete
  13. Whaiyaaaaa.... Besok uda hari terakhir di Januari ya. Jadi ngingat-ngingat resolusi ni.... Hihihi.... Semangat Mbak Indaaah, jugling antara keluarga dan pekerjaan memang seru ya!

    ReplyDelete
  14. Waah baru aja kmrn ke kota tua sayang ga explore banyak..Terutama buat objek foto2 bagus yya

    ReplyDelete
  15. Banyak hal-hal mengesankan yang terjadi di bulan Januari, ah bersyukur banget bisa berkenalan dengan banyak teman blogger.
    Btw i wish someday bisa juga ke old Jakarta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Januari meski hujan hampir setiap hari, namun banyak kejadian yang bikin hepi. Iya nih hari ini ternyata kita berada di ujung Januari. Udah lakukan apa aja, hihii

      Delete
  16. Yaah, Januari berlalu begitu saja. Saya juga banyak menghabiskan waktu dengan keluarga. Oya, sempet sakit juga sekitar 4 hari hehe. Alhamdulillah udah sehat. Semangat untuk beraktivitas lagi, menyambut Februari :)

    ReplyDelete
  17. Hidup kok udah terasa cepet banget ngejalaninya ya mba .Tiba2 besok udah februari aja

    ReplyDelete
  18. Jadi pengen ikutan ini juga. Lama ga pasanv link.

    ReplyDelete
  19. Wah, liburannya menyenangkan juga ni Mbak. Oh iya, walaupun ke Kota Tua, tapi di sana banyak hal ya Mbak yang bisa dieksplorasi.

    ReplyDelete
  20. Yah I didnt release that january almost gone..hiks..time flies so fast ya..I hope everything will be better in next month.

    ReplyDelete
  21. selama Januari ini ngapain aja yaa? kayaknya kegiatannya masih seperti bulan-bulan sebelumnya deh, hehehe. Tapi emang benar banget, Mba, rasanya waktu cepat banget berlalunya

    ReplyDelete
  22. Januari meski hujan hampir setiap hari, namun banyak kejadian yang bikin hepi. Iya nih hari ini ternyata kita berada di ujung Januari. Udah lakukan apa aja, hihii

    ReplyDelete
  23. Iya banget, hidup kayak angin bertiup aja gitu ya. Rasanya baru kemaren lihat kembang api tahun baru. Besok udah Februari aja. Semoga kita semua mengisinya dengan hal-hal bermanfaat..

    ReplyDelete
  24. Waa aku yg orang jogja mah blum pernah sepedaan di dekat merapi. Padahal hawanya enak banget buat olahraga yaa mba :)

    ReplyDelete
  25. Cycling aroud Merapi? Wooow seger pasti ya mba udaranya. Saya pernah tinggal 3 tahunan di Jogja belum kesampean loh ke Merapi �� harus nJogja lagi nih

    ReplyDelete
  26. It must have been exhausting trip! Wonderful!
    Thank you for hosting.

    ReplyDelete
  27. Thank you very much for the presentation of today's article.
    Apakah Paru-Paru Basah Itu Menular ?

    ReplyDelete
  28. Sampai sekarang ga jadi terus maen ke jogja, jadi iri pengen mampir ke kota nan indah.

    ReplyDelete
  29. Ada masanya dulu aku suka traveling sendiri atau bersama sahabat, kalau sekarang jelas aku paling bahagia traveling bersama anak-anak dan suami

    ReplyDelete
  30. Maafkan baru berkunjung ya, Mbak.. Minggu lalu benar-benar melelahkan bagi saya. Padahal Mbak Indah lebih sibuk dari saya yaa.. BAgi tipsnya dong, Mbak, supaya badan nggak cepat lelah meski banyak kesibukan.

    ReplyDelete
  31. Seru banget ya berjalan bersama keluarga ya Mbk, aku suka lihat foto kedekatan Mbk dengan keluarga. Mbk Indah ceria dan sehat terus ya.

    ReplyDelete
  32. I like Bo's shirt! He is a natural born winner!

    ReplyDelete
  33. Information that is so very interesting to visit.
    Pantangan Batu Ginjal

    ReplyDelete
  34. Information that is so very interesting to visit.
    Pantangan Batu Ginjal

    ReplyDelete

Thanks for visiting My Purple World. I am delighted to have you all here :D....
If you like what you read, feel free follow this blog through the button on the right side of the blog and hope you can leave some comments too. Nevertheless, all comments with direct links will be deleted.

Terima kasih sudah mampir ke blog aku ya. Selamat menikmati dan semoga suka. Komentar akan sangat dihargai, tapi link hidup dan spam akan langsung saya hapus ya.

Happy Blogwalking and enjoy 😘