WW: Russian Tea Room

I'm having a blast in one of NYC's timeless fine dining spots.
Dominated with radiant red, it feels like stepping out in another world as I dined and had fun with my lovely friends.



Love all the details :)



One of the corners :)


Russian Tea Room is surely a place worth a visit!





Have fun bloghopping in (almost) Wordless Wednesday and feel free to link up here :)


42 comments:

  1. tempatnyaa eiylekhan bingits ya mak..
    mau atulah ngeteh sariwangi di sana..
    ada ga maak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheee..kalau ngg ada kit abawa ajaa sendiriii atuh :)

      Delete
  2. Kalau di Malang semacam Alice Tea Room, bedanya di sini ornamennya banyak yg cute dan shabby gt.. Aku betah kalau disuruh duduk diam di tempat begituan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaah ..kebayang cakepnya yang di Semarang juga ya pi :)

      Delete
  3. How quaint is that tearoom

    I haven't seen so many Linkys on one post LOL I added to the first one but it didn't seem to take :-(

    Have a linktastic week :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I was wondering about that as well, why it has so many linkies. i fixed it tough.

      Delete
  4. Your photos are beautiful. That looks like an amazing place to visit.

    ReplyDelete
  5. That place looks exotic. If ever I'm in that city (someday, in the distant future), I am definitely going to visit that place! Plus, I love red!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I sincerely hope you will visit this place pretty soon, Janice :)

      Delete
  6. Pagiii, Mama Boo. . .
    Yuuuk ngteh bareng2. Biskuitnya ada juga ini. . . :D

    ReplyDelete
  7. pag mbak, mau minta tehnya nih :)

    ReplyDelete
  8. cakep ya ruangannya, megah, pastinya seneng deh bisa masuk ke tempat itu kalo aku pribadi...hehe

    ReplyDelete
  9. wah enak banget tempatnya, kapan ya bisa kesini

    ReplyDelete
  10. mungkin mbak indahg ini salalh satu bagian nikmatr gak terdusta yang seru dinikmati secara punya pemandangan yg beda....

    ReplyDelete
  11. I bet their tea was wonderful! Again I love those fisheye pictures. Now that I have a lens I'll be using mine more often. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I saw that in your new blog, Alissa. Those lenses are cool indeed :)

      Delete
  12. cantik bangeet, klo udah di dalam pengennya berlama-lama ya mbak :-)

    ReplyDelete
  13. Duuuh bakal betah deh kalo saya ngeblog di sini. :D

    ReplyDelete
  14. Aduuh, jd kangen ngeteh yang aneh2. earl grey, peach tea, dkk ituu

    ReplyDelete
  15. I love the rich color scheme of the tea room! Very gorgeous!

    ReplyDelete
  16. I remember Russian tea from the childhood, too bad we can't buy it here anymore, because the West dominates the market :(

    ReplyDelete
  17. Cantik banget dekorasi kafenya, tp ngeliatnya kok seperti di Inggris. Merah-merah :D

    ReplyDelete
  18. Kok teringatnya film2 mob gitu ya? Mafia Rusia kan terkenal juga jaman dulu di film2 Hollywood.

    ReplyDelete
  19. It feels so heavy and golden. I would be under pressure at such place...

    ReplyDelete
  20. DAri penampakannya, seperti masuk ke dunia lain eh, maksudnya abad lain hehehe

    ReplyDelete
  21. Ooooh, I need to remember this for the next time I get down that way. It sounds so cool.

    ReplyDelete
  22. Tempatnya asik ya. Ayo, ngeteh :)

    ReplyDelete
  23. Tempatnya keren banget ini.
    Teh aku suka, kalo kopi nggak pernah minum :)

    ReplyDelete

Soooo happy to have you all here :D....
Thanks for visiting my blog and feel free to comment but all direct links will be deleted.

Link hidup akan langsung saya hapus ya.

Enjoy!